| BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! | |
|
|
Nerede Takılayım | Sitede takıl ! Boşver kodları uğraşma ! | | 33% | [ 1 ] | Sen orda çalış yoksa ne olur burası ! | | 33% | [ 1 ] | Banane ne yapıyorsan yap (Yiyosa İşaretleyin) | | 33% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 3 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yan Etki * asLanpaRcası
Ruh Hali : Takım : Mesaj Sayısı : 52 Rep gücü : 68 Kayıt tarihi : 09/01/10 Yaş : 30 Nerden : nereye x)
| Konu: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Paz Şub. 07, 2010 7:37 pm | |
| Arkadaşlar bana birkaç mesaj geliyor Başta The Hardys olmak üzere bu günlerde yok sitede hiç takılmıyosun yok sen kendini ne zannediyorsun vs.
Ya siz bu kadar temayı smileyleri chatboxları ikonları vs.daha birçok şeyi kim yaptı zannediyorsunuz ! Eğer istiyorsanız ben yönetim panelinde çalışmayı,site için kod yazmayı bırakır,sitede takılırım ! BöyLece eski külüstür bir site olur burası ! Bu ankete herkes katıLcak ! Duymak istemiyorum birdaha böyle şeyler ! Ayrıca anketteki 3.şıkkı bir kişi işaretlemiş görürsem , Siteden Çıkarım !
| |
|
| |
★ The Hardys ★ The Carismatic Enigma
Ruh Hali : Takım : Mesaj Sayısı : 116 Rep gücü : 180 Kayıt tarihi : 11/12/09 Nerden : Burdan işte xD Şaka İstanbuL xD
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Paz Şub. 07, 2010 10:06 pm | |
| Sen orada çalış Yoksa ne olur burası ! | |
|
| |
Jeff Hardy Süper Moderatör
Ruh Hali : Takım : Mesaj Sayısı : 52 Rep gücü : 80 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : nereye
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Paz Şub. 07, 2010 10:15 pm | |
| Beyler sakin olun ya Aslangibi Öncelikle senin gibi anlayışlı birisi nasıl böyle birşey yapar anlamadım sonuncu sunu işaretlerdim ama doğrusu birinci yazan şıkdır arkadaşım Sonuncusunu işaretlesem napardın acaba ?? | |
|
| |
Ruh Hali : Takım : Mesaj Sayısı : 116 Rep gücü : 180 Kayıt tarihi : 11/12/09 Nerden : Burdan işte xD Şaka İstanbuL xD
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Paz Şub. 07, 2010 10:25 pm | |
| [b]Bu nasıl olur orhimen ! asLangibi şunu demeye çalışıyor:Site daha güzel olursa daha çok üye toplarız... | |
|
| |
Yan Etki * asLanpaRcası
Ruh Hali : Takım : Mesaj Sayısı : 52 Rep gücü : 68 Kayıt tarihi : 09/01/10 Yaş : 30 Nerden : nereye x)
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Ptsi Şub. 08, 2010 8:24 pm | |
| - orhimen demiş ki:
- Beyler sakin olun ya Aslangibi Öncelikle senin gibi anlayışlı birisi nasıl böyle birşey yapar anlamadım sonuncu sunu işaretlerdim ama doğrusu birinci yazan şıkdır arkadaşım Sonuncusunu işaretlesem napardın acaba ??
Öylemi Orhimen ! Güzel ... Bunu Yapacağım : Adminliğin Süper Moderatörlüğe İndirilmiştir ! Bundan sonra düzgün konuş ! | |
|
| |
Ruh Hali : Takım : Mesaj Sayısı : 52 Rep gücü : 80 Kayıt tarihi : 05/02/10 Nerden : nereye
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! C.tesi Şub. 13, 2010 8:35 pm | |
| Ya Al Mustafa Sankince Adam Gibi Konuştuk Suçlu Olduk | |
|
| |
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! C.tesi Şub. 13, 2010 8:52 pm | |
| Tüm üyeler oy verdi konu kilit. | |
|
| |
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! C.tesi Şub. 13, 2010 8:57 pm | |
| Bu Konuya Mustafa Cevap Verene Kadar Kilitlenmesin Adminim Lütfen Ayrıca Mustafa Ben Senin İyi Biri Olduğunu Söylüyordum Artistlenmiyordum Lütfen Bunu Unutma! | |
|
| |
Yan Etki * asLanpaRcası
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Ptsi Şub. 15, 2010 7:49 pm | |
| Sen hala burdamısın ! Zaten Bazı Kişiler Tarafından Tekrar Admin Olmuşsun ! Konu Kilit | |
|
| |
| Konu: Geri: BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! Salı Şub. 16, 2010 9:52 am | |
| Mustafa Bu Benim Suçumsa Özür Dilerim Ama Abartmıyalım | |
|
| |
| BÜTÜN SİTEYE DUYURU ! | |
|