Wwe Turkey ®
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wwe Turkey ®

Türkiyenin Wwe Forumu !

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!!

2 posters
YazarMesaj
Yan Etki *
asLanpaRcası
asLanpaRcası
Yan Etki *

Ruh Hali : Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Yogun10
Takım : Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f
Rep gücü : 68

Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Empty
MesajKonu: Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!!   Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 6:36 pm

Arkadaşlar ziyaretçi mesajlarını açmak için.YukardanZiyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Moz-screenshot-2 Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! I_icon_mini_profile'e tıklayıp.Yukarıda Çıkan Menüden Seçenekler Diyip.Oradan "Profilimde ziyaretçinin mesajlarına izin ver" yazısının karşısındaki yeri tüm kullanıcılar yapıp gönderiyoruz..Sonra denemek için kendi profilimize gelip yukardan "Visitor Messages" Seçiyoruz.Sol Üstten Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! I_msg_newpost diyoruz ve mesajla konuyu yazıyoruz..Sonrada Gönderiyoruz..
http://turkish-forum.turkproforum.com
★ The Hardys ★
The Carismatic Enigma
The Carismatic Enigma
★ The Hardys ★

Ruh Hali : Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Yogun10
Takım : Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Rep gücü : 180

Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Empty
MesajKonu: Geri: Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!!   Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!! Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 10:46 am

Sağol Mustafa Very Happy Bu sitemize en büyük katkılardan oldu Very Happy Teşekkür edin Very Happy
http://forum-wwe-turkey.yetkinforum.com

Ziyaretçi MesajlarıNI açmayı Buldum !!!!!! Herkes BAKSIN !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Üye olmadan herkes baksın !
» Yeter artık !!!( Herkes baksın )
» Bu ankete herkes katılsın !